Lataa ja tulosta tästä iloinen julisteemme

Playpal Juliste A3 (Pinkki)

Lataa ja tulosta tästä iloinen julisteemme

Playpal Juliste A3 (Keltainen)

Lataa ja tulosta tästä iloinen julisteemme

Playpal Juliste A3 (Valkoinen)

Liitä oma koulusi mukaan!

Maaliskuussa 2017 aloitetaan koko Suomen kattava pilotti, johon voi lähteä mukaan kaikki alakoulut

Playpal tuo liikettä koulupäivään

Kenelle? Alakoululaisille.

Mitä? Liikkumisen ja mobiilipelikokemuksen yhdistävä sovellus kannustaa liikkumaan itseohjautuvasti. Playpal-mobiilisovellus opettaa lapset ja nuoret liikkuvaan elämäntapaan, helposti koulupäivän aikana.

Miksi? Hyödynnetään olemassa oleva mobiiliteknologia ja kannustetaan kaikki lapset mukaan liikkumaan. Hyvä kunto ja virkeä mieli tukevat jaksamista koulutyössä.

Miten? Oppilaat järjestävät keskenään pelit, sopivat joukkueet ja organisoivat minipelit Playpal-mobiilisovelluksen avulla. Koulut asettavat raamit. Osoittavat pelipaikat (salit, pihat, aulat) ja rajaavat peliajan (esim 7:45-15.20). Peli palkitsee lapsia ja koululuokkia virtuaalisesti.

Koska? Pilottiaika on maalis-toukokuu 2017.

Sata nopeinta koulua ilmaiseksi mukaan!!!

Normaali hinta palvelulle on 1€/oppilas/kk, sisältäen koulutuksen, järjestelmän ylläpidon, varmistuspalvelun ja online help -palvelun. Sata ensimmäistä koulua pääsee mukaan ilmaiseksi. Sata seuraavaksi ilmoittautunutta saa palvelun puoleen hintaan ja loput koulut saavat palvelusta 25% alennuksen. Playpal-mobiilisovellus on oppilaille ilmainen. Koulun yhteyshenkilö toimii järjestelmän pääkäyttäjänä ja syöttää luokkien oppilaat järjestelmään. Playpal antaa online-koulutuksen pääkäyttäjälle helppoon pc-pohjaiseen käyttöjärjestelmään. Playpal ylläpito ei ole koululle iso työ, pelipaikan tai koululuokan lisää muutamassa minuutissa. Pääkäyttäjä hallinnoi koulua, luokkia ja oppilaita. Luokanopettaja voi hallinnoida omaa luokkaansa. Oppilaan lisääminen luokalle niin ikään noin minuutti per oppilas. Playpal-pelin on tarkoitus tuoda opettajille helpotusta työpäivään ja lapsille liikettä ja viihtyvyyttä sekä virkeyttä koulutyöhön.

TIETOSUOJA

Playpal ei kerää mitään tietoja käyttäjistä. Opettajat hallinnoivat koulun järjestelmää ainoastaan oppilaiden etu- ja sukunimi tarvitaan sovelluksen käyttöön.

Contact | Yhteys

Playpal Oy | Säästöpankinkatu 2, 30100 FORSSA | tel. +358 40 778 8543 | jukka.rantanen@playpal.fi